2.7.2016: Jeesus ilmestyy pian virtuaalisilmikoihin lähellä sinua

“Jeesuksen elämästä ja kuolemasta kertova virtuaalisilmikoilla katsottavaksi tarkoitettu elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa.

Elokuvien seuraava suuri tuleminen tapahtunee virtuaalisilmikoissa. Esimakua tästä voi saada ensi jouluna, kun Jeesuksen syntymästä, elämästä ja kuolemasta kertova elokuva Jesus VR — the Story of Christ julkaistaan. Elokuvan tuottaa Autumn Products yhteistyössä VRWERXin kanssa.

Elokuva kuvataan käyttäen 360-asteen kuvakulmaa, eikä 4k-kuvatarkkuudessakaan liene moittimisen sijaa. Elokuva luvataan kaikille yleisimmille virtuaalisilmikoille, kuten HTC Vivelle, Oculus Riftille, Samsung Gearille sekä PlayStation VR:lle.

”Mielestäni se [virtuaalisilmikko] tulee olemaan uusi määre, miten tarina kerrotaan: oletko sivustakatsoja vai osallistuja?”, elokuvan taiteellinen johtaja Robert Stromberg kertoo asiasta kirjoittaneelle Engadgetille.

Elokuvan tuottajat eivät ole valaisseet sitä, miten tarina loppujen lopuksi yleisölle esitetään, mutta pääpaino tuntuu olevan immersiossa.

”Elokuvan katsojat todellakin tuntevat olevansa ’siellä’ yhdessä Jeesuksen ja hänen opetuslastensa kanssa. Kyseessä on kaikkien aikojen suurin tarina, ja virtuaalitodellisuus on täydellinen tapa kertoa se”, elokuvan ohjaaja David Hansen kehaisee.”

Jeesus ilmestyy pian virtuaalisilmikoihin lähellä sinua