MASSIIVISET ELÄINKUOLEMAT YKSI LOPUN AJAN MERKKI

Lopunajat.fi 13.10.2017

Eräs erikoinen ja surullinen viime vuosien ilmiö ovat massiiviset selittämättömät eläinkuolemat, joita on tapahtunut esimerkiksi vuonna 2015 useissa maissa: Vietnam 10 000 nautaa kuollut samaan aikaan, miljoonien kalojen kuolema Indonesiassa, Malesiassa, Brasiliassa ja Intiassa, tuhansien lintujen kuolema Perussa, Arkansissa, Australiassa. Vuonna 2016 sama kehitys jatkui. Osan kuolemista selittää lintuflunssa sekä Fukusiman ydinonnettomuus tms. ympäristökatastrofi. Jotain ikävää eläimille on tapahtumassa ja valitettavasti emme ehkä vielä ole nähneet pahinta.

Vuonna 2017 on kalakuolemia tapahtunut:  Englannissa, Norjassa, Ruotsissa, Indonesiassa. Lintuflunssaan on kuollut satojatuhansia lintuja Bulgariassa, Kreikassa (28 000), Taiwanissa, Chilessä, Ukrainassa.

Massakuoleman ovat kohdanneet valaat, delfiinit ja merikilpikonnat sekä pelikaanit.

Vuoden 2017 lopulta:

6.10.2017 – Sadat lokit kuolevat Galician rannikolla, Espanja

6.10.2017 – Miljoonat kalat kuolevat saasteiden tähden, Telangana Lake, Intia

5.10.2017 – Tuhannet hait kuolevat mystisesti, San Francisco Bay, USA.

– 34 tonnia kalaa on kuollut kalafarmeilla, Thua Thien-Hue, Vietnam.

– Tuhannet kuolleet kalat ovat ajautuneet rantaan eräässä järvessä, Kentucky, USA.

– Massiiviset määrät kaloja on huuhtoutunut rantaan, Marica, Brasilia.

4.10.2017 – Tuhannet kalat ja merieläimet kuolleina huuhtoutuvat, Dead Stingrayn rannikko IndiaMaharashtra, Intia.

– 2 Miljoonaa lintua kuolee lintuflunssaan, Cape Town, Etelä Afrikka.

– Satoja kaloja, villilintuja ja karjaa on löytynyt kuolleina, Francisco Dumon, Brasilia.

Voit tutustua näihin asioihin tarkemmin seuraavien nettilinkkien kautta. Myös Youtubessa löytyy materiaalia: animal mass deaths.

http://www.end-times-prophecy.org/animal-deaths-birds-fish-end-times.html

http://www.end-times-prophecy.org/mass-animal-deaths-2016.html

Raamatussa on vakava ennustus näistä ilmiöistä:

Minä tuhoan ihmiset ja eläimet, teen lopun taivaan linnuista ja meren kaloista, minä kaadan jumalattomat ja hävitän ihmiset maan päältä, sanoo Herra. (Sef. 1:3)

Väärät valat ja valheet, murhat, varkaudet ja aviorikokset rehottavat kaikkialla, veriteko seuraa veritekoa. Sen tähden maa muuttuu aavikoksi, kaikki sen asukkaat nääntyvät. Villieläimet ja taivaan linnut kuolevat, meren kalat katoavat. (Hoosea 4:2-3)

Kuinka kauan täytyy maan riutua, laidunten ruohon kuivettua? Villieläimet ja linnutkin katoavat ihmisten pahuuden tähden. Mutta he sanovat: “Kuka sen voi tietää, miten meille käy! (Jeremia 12:4)

Massakuolemien takana on usein ekokatastrofi. Useimpia massakuolemia ei voida selittää mitenkään. Ilmiselvää on, että luomakunta huokaa ikään kuin synnytystuskissa (Room. 8:22), joita nämä ilmiöt ja mm. maanjäristykset edustavat.