PELASTUS

OTA JEESUS VASTAAN ELÄMÄSI PELASTAJAKSI:

Jeesus sanoi: “Minä olen tie, totuus ja elämä; ei kukaan pääse Isän (Jumalan) luo muuten kuin minun kauttani.” (Joh. 14:6)

Voit rukoilla vaikka näin:

Tiedän olevani syntinen ja tarvitsen täydellistä syntien sovitusta. Kiitos ylösnoussut  Jeesus Kristus Jumalan Poika, että sinä sovitit kaikki syntini Golgatan keskimmäisellä ristillä. Kiitos, että saan tulla luoksesi nyt – juuri tälläisena kun olen. Haluan antaa koko elämäni sinulle Jeesus Kristus ja haluan vastaanottaa Sinut henkilökohtaisesti Vapahtajakseni ja Pelastajakseni ja Herrakseni. Kiitos, että annat kaikki syntini anteeksi, teet minusta uuden luomuksen ja täytät minut Pyhällä Hengelläsi. Aamen.

Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut (Room 10:9)

Nyt Jumalan lapsena saat uskoa kaikki sinun syntisi anteeksi annetuiksi ja saat olla varma, että Hän EI KOSKAAN hylkää eikä jätä sinua, vaikka useat – tunnetutkin julistajat/organisaatiot ja kristityiksi itseään tituleeraavat yrittävätkin muuta väittää/opettaa.

Lue Sanaa eli Raamattua.

Lapsukaiseni, tämän minä kirjoitan teille, ettette syntiä tekisi; mutta jos joku syntiä tekeekin, niin meillä on puolustaja Isän tykönä, Jeesus Kristus, joka on vanhurskas.
Ja hän on meidän syntiemme sovitus; eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman syntien. (1. Johanneksen kirje 2:1-2)

Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta – se on Jumalan lahja ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi. (Ef 2:8-9)

Joka rikkomuksensa salaa, se ei menesty; mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon (Sananlaskut 28:13)

Kuka voi syyttää Jumalan valittuja? Jumala on se, joka vanhurskauttaa. Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus Jeesus on se, joka on kuollut, onpa vielä herätettykin, ja hän on Jumalan oikealla puolella, ja hän myös rukoilee meidän edestämme. (Room. 8:33-34)

Jeesus sanoi:

Ja minä olen rukoileva Isää, ja hän antaa teille toisen Puolustajan olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti, totuuden Hengen, jota maailma ei voi ottaa vastaan, koska se ei näe häntä eikä tunne häntä; mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy teidän tykönänne ja on teissä oleva. (Joh: 14:16-17)

Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua.  Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni. Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä. (Joh. 10: 27-29)

Minä, minä olen Herra, eikä ole muuta pelastajaa, kuin minä. Minä olen ilmoittanut, olen pelastanut ja julistanut, eikä ollut vierasta jumalaa teidän keskuudessanne. Te olette minun todistajani, sanoo Herra, ja minä olen Jumala. Tästedeskin minä olen sama. Ei kukaan voi vapauttaa minun kädestäni; minkä minä teen, kuka sen peruuttaa? (Jesaja 43: 11-13)

Ja koska te olette lapsia, on Jumala lähettänyt meidän sydämeemme Poikansa Hengen, joka huutaa: “Abba! Isä!”. Niinpä sinä et siis enää ole orja, vaan lapsi; mutta jos olet lapsi, olet myös perillinen Jumalan kautta. (Gal 4:6-7)

Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni; ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos.  (Johannes 6:37)

 

 

Lue myös ** tämä **