AJATTELEMISEN AIHETTA

12.2.2012, päivitetty 23.5.2012

AA1_sivu24

Ainakin Turun Sanomissa ja Helsingin Sanomissa julkaistiin 9.2.2012 koko etusivun Valion OLO-mainos. Kuvassa on marjoista tehty osittainen pyramidimuodostelma ja sen huipulla OLO-purkki.

Kun päälle asetetaan 90 asteen suorakulma (lisätty oheiseen kuvaan) niin pyramidille saadaan huippu ja pyramidin reunat myötäilevät lähes täydellisesti muodostelmaa. Kun OLO tekstin kääntää ylösalaisin niin sana muuttuu heprean kieleksi. Heprea-Suomi sanakirja kertoo, että tuo sana tarkoittaa: kuohita; muuttaa järjestystä. Pelkkää sattumaako?

AA1_sivu34

Varsinkin kun lehdissä olivat laajat uutisoinnit koskien todella isoja asioita, kuten varuskuntien lakkauttamisia ja suurkuntien perustamista ja Nokiaa. Suomelle on myös juuri valittu 12. presidentti, jonka tiedetään osallistuneen ainakin Bilderberg ryhmän kokoukseen ja joka on maininnut useasti käsitteen Uusi Maailman Järjestys (New World Order, mikä on erityisesti Vapaamuurarien yleisesti käyttämä termi) ja vieläpä positiiviseen sävyyn MTV3:n suorassa Presidentti Tentissä 14.12.2011:

”Minusta nyt ollaan tilanteessa jossa kyllä maailman järjestys muuttuu ja silloin meidän kannaltamme on äärettömän tärkeätä kehittää suhteitamme kaikkiin niihin suurvaltoihin, jotka tuota järjestelyä suorittavat, jotta me osaamme asemoida oman paikkamme. Yhdysvallat on tärkeä tekijä, Kiina epäilemättä toinen.”

Toimittaja: ”Presidentin kansliassa ja taustaryhmissä Tarja Halonen joukkoineen valmistelee viimeistä uuden vuoden puhettaan, joka on presidentin arvovallan kannalta aina leimattu yhdeksi tärkeäksi asioiden esille nostamisen muodoksi. Arvoisat ehdokkaat mitä te nostaisitte tältä vuodelta uuden vuoden puheeseen, jos olisitte sellaista tekemässä. Mitä asioita? … Sauli Niinistö on niin harvinaisen innokas, aloittakaa toki.

-Joo. Ottaisin kaksi asiaa esille. Toinen liittyy presidentin valtaoikeuksiin ulkopolitiikkaan ja siinä kyllä pohtisin tätä Uutta Maailman Järjestystä ja sitä, että miten me varmuudella hyvin siihen osaamme asemoitua. Se olisi myös kansalaisille tärkeä miettimisen aihe, mutta tärkeä viesti myöskin, että ei tässä huonosti käy.”

Tähän sopii hyvin jatkoksi presidenttiehdokas Paavo Lipposen Tv-mainos: “Pöö! Ei ole mitään pelättävää! Rohkeutta Suomi“. Mainoksen lopussa muuten vilahtaa häivähdyksenomaisesti pyramidi. Lipponen on osallistunut Bilderbergiin useamman kerran.

Unohtaa ei sovi myöskään esimerkiksi Jyrki Kataisen UMJ puhetta Eduskunnan täysistunnossa 1.12.2010, jolloin hän sanoi ”Jos nyt saataisiin Uusi Maailman Järjestys eli, että valtion lainoissa sijoittajat häviäisivät rahaa, joka on järkevä tavoite johon mennään 2013 eteenpäin.”

Myös Katainen on osallistunut Bilderbergiin useasti. Pyramidi on pakanallinen epäjumalan palveluksen symboli.

Yhdysvaltojen 1 dollarin seteleissä on kuva pyramidista, jonka huippu ei ole kiinni alaosassa ja teksti Novus Ordo Seclorum eli Uusi Maailman Järjestys ovat Vapaamuurarien käyttämiä symboleja ja termejä. Kun huippu on asetettu paikoilleen suunnitelma alkaa täyttyä.

Bilderberg ryhmä on jo kymmeniä vuosia toiminut salaseura, johon kutsutaan vuosittain noin 150 maailman vaikutusvaltaisinta henkilöä kuten eri maiden politikkoja. Bilderberg ryhmän olemassaolo myönnetään nyt, mutta esimerkiksi toimittajia ei päästetä kokouksiin edelleenkään, eivätkä kokouksiin osallistuneet saa antaa tietoja käydyistä neuvotteluista. Myöskään valtamedia ei jostain syystä juuri julkaise uutisia Bilderberg-tapahtumista. Bilderberg ryhmän johtoryhmässä on/ollut myös Nokian entinen pääjohtaja Jorma Ollila.

Olemme saavuttamassa pian Raamatussa ilmoitetun vaivan ajan. Silloin Antikristus on vallassa koko maailman hallitsijana. Vaivanaika kestää kolme ja puoli vuotta ja sinä aikana kaikki ihmiset, joiden nimiä ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan joutuvat Jumalan vihan alle, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen voidakseen pelastua.

Mutta vielä on armon ja pelastuksen päivä! Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut niin myös sinun perhekuntasi. Ap.t. 16:31

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Joh. 3:16

Jos et vielä ole pelastunut, niin ota tänään Jeesus Kristus henkilökohtaisesti vastaan yksinkertaisella rukouksella: Tiedän olevani syntinen ja uskon, että sinä Jeesus Kristus Jumalan Poika olet sovittanut kaikki minun syntini ristin kuolemallasi. Tule elämääni, tee minusta uusi luomus ja täytä minut Pyhällä Hengellä. Kiitos Jeesus. Aamen.

Ja minä annan teille uuden sydämen, ja uuden hengen minä annan teidän sisimpäänne. Minä poistan teidän ruumiistanne kivisydämen ja annan teille lihasydämen. Ja henkeni minä annan teidän sisimpäänne ja vaikutan sen, että te vaellatte minun käskyjeni mukaan, noudatatte minun oikeuksiani ja pidätte ne. Hes. 36:26-27

 

AA1_sivu14

OLO mainoskampanja on näkynyt katukuvassa. 16.2.2012 otettu kuva Turun Kauppatorilta. Etusivun mainokset lehdissä julkaistiin 9.2.2012, 9+2 = 11 === 911.

Vastaa